1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721127

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Det känns som att du inte riktigt förstår vad att läsa mellan raderna innebär. Att läsa mellan raderna kan man bara göra om det finns något att läsa mellan raderna, men i ditt fall är det så att du säger saker som det är lätt att dra en slutsats utav.

Vi har två olika åsikter i denna diskussion, så det finns ingen mening att fortsätta ändå. Men som i diskussionen om kontrakt vi hade tidigare så blundar du helt för mina poänger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Det som gör det så intressant är att din åsikt är så vitt skiljd från snudd på alla andras. Vi har Hinken som uttalar sig ungefär -vi vill ha en forward till och gärna då en center.
Vi har Harald som säger att det är viktigt med en centrallinje där backar och specifikt center räknas.
Kort sagt så finns det nog ingen jag läst eller hört om inom hockeysverige som tycker att det är oväsentligt om man spelar ytter eller center.

Du får det nästan att framstå som du tycker det är jättelätt för en ytterforward att kliva in som center även om denne aldrig spelat det tidigare, medan jag tror att det är grymt svårt. Jag vet ytterforwards och backar som tycker det är mycket svårare att spela på för dem "fel" kant, vilket rimligen är betydligt mindre förändring än att flytta in som center.
Kommentera