1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492432 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721116

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Nej jag har aldrig påstått att hans attribut som spelare på något sätt ändras, det har du läst mellan raderna som så ofta förut. Att tro att man ska vinna en diskussion genom att hitta på påståenden som inte finns måste vara en bra måttstock på både intelligens och kunskap i det man diskuterar.

Det skulle göra honom till en annorlunda spelare pga att han skulle vara tvungen att spela på ett annat sätt. Är det för effekt i ditt argument du envisas med att slänga in ord som "jätte" och "super"?
Förstår du inte att det är helt andra ansvarsområden och uppgifter för en center jämfört med en ytter så är det ju ingen mening att fortsätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Det känns som att du inte riktigt förstår vad att läsa mellan raderna innebär. Att läsa mellan raderna kan man bara göra om det finns något att läsa mellan raderna, men i ditt fall är det så att du säger saker som det är lätt att dra en slutsats utav.

Vi har två olika åsikter i denna diskussion, så det finns ingen mening att fortsätta ändå. Men som i diskussionen om kontrakt vi hade tidigare så blundar du helt för mina poänger.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Såg nyss att Modo ska ha två olika Ass kaptener på borta plan och hemmaplan.

Känns lite riskfyllt eller?

Vad känner ni själva om det?
Kommentera