1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721257

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: prova ta upp detta ämne med hockeyexperterna i NA. Undrar hur dom hade reagerat om du förklarade för dom att det hade varit sak samma om Kane gick som center och McDavid på kanten i förstakedjan den första halvan av säsongen, för så extremt olika är inte centrar och yttrar. Då hade du nog blivit dumförklarad. Tycker faktiskt jag har varit ganska mild i mitt dumförklarande av dig, tycker du skött det rätt bra själv den här gången.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Vi har på fullaste allvar en back som kan spela forward i laget och du anser att det är ogångbart att spela en ytter som center, trots att det sker flertalet gånger i varje lag per säsong.

Jag är rätt 100% på att ingen expert i NHL hade dumförklarat mig för att säga att centrar och ytterforwards har liknande uppgifter, men du verkar anse att de är lika olika som utespelare och målvakt. Du skrev att min ”take” på att centrar och yttrar är forwards i slutändan är en så dum take att ”orkar inte”. Du ställer dig alltså emot en sanning att både centrar och yttrar är olika typer av forwards, med liknande uppgifter, den främsta är att skapa offensiv.

I mitt argumenterande har jag _Inte_ pratat om att alla yttrar bör spela centrar och tvärtom, vilket är det du verkar tro att jag skriver. Min enda poäng har varit att det inte är en omöjlighet då i princip det som krävs är att man tar en lite mer defensiv roll och börjar teka. Läs det jag skriver innan tills du förstår vad jag menar innan du dumförklarar mig.
Kommentera