1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721265

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Jag har skrivit att det inte skulle vara en stor skillnad i spelet om man satte en center på ytterpositionen i laguppställningen och en ytterforward på centerpositionen i laguppställningen, för att då har du en centerskolad och en ytterskolad i kedjan. Om MBN sätts som center och Lindberg som ytter skulle det ge samma resultat som att göra tvärtom. Annat är det självklart om man bara har yttrar i en kedja, vilket du verkar ta förgivet att jag säger.

Detta är inga konstigheter. Min poäng (ännu en gång) med att säga att centrar och ytterforwards båda är forwards, är ju att de är i samma kategori och därmed inte alls så annorlunda spelare som du får det att låta som. Det finns centrar som lutar alldeles för offensivt för att kanske kalla sig center, yttrar som är defensiva, vice versa.

Intressant också att du säger att du inte har något behov att dumförklara mig då det är precis det du gör, och alltid har gjort oavsett diskussion.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: ”Jag har skrivit att det inte skulle vara en stor skillnad i spelet om man satte en center på ytterpositionen i laguppställningen och en ytterforward på centerpositionen i laguppställningen, för att då har du en centerskolad och en ytterskolad i kedjan. Om MBN sätts som center och Lindberg som ytter skulle det ge samma resultat som att göra tvärtom.”

Jag vet att det är det du skriver och flertalet här försöker förklara för dig att det inte är så enkelt. Och vad menar du med att du har en av varje i kedjan? Ska Lindberg spela ytter men med en centers uppgifter?
Om du har möjligheten att spela båda spelarna på rätt position varför skulle du flytta om dom i kedjan?

Det var det jag försökte göra tydligare med att säga att du skulle bli sågad om du som coach satt McDavid på en kant och en av hans yttrar som center, och sedan sa på presskonferenser att ”det spelar ingen roll för båda är forwards och våran ytterforward har tränat teckningar hela sommaren och kommer ta en lite mer defensiv approach.”
Kommentera