1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721262

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: om du menar att yttrar och centrar är forwards i samma utsträckning som att höger/vänsterbackar båda är försvarare så har du ju rätt, men det är ju så självklart att det inte behöver förklaras. Du har dock sagt att det inte skulle vara en stor skillnad i spelet om en ytterforward skulle spela center eftersom han har samma klubbteknik, spelsinne osv vilket är vad folk försöker förklara för dig att det inte är så enkelt. Att det är lättare för en center att spela vinge än vice versa.
Nej du har inte sagt att alla ska göra det, men du har sagt att en 18-åring som inte har någon erfarenhet av att spela center, skulle kunna kliva in och göra det i SHL utan att det skulle märkas någon större skillnad. Den taken är riktigt dum, vare sig du vill förstå det eller inte.
Återigen har jag inget behov av att dumförklara dig då du sköter det själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Jag har skrivit att det inte skulle vara en stor skillnad i spelet om man satte en center på ytterpositionen i laguppställningen och en ytterforward på centerpositionen i laguppställningen, för att då har du en centerskolad och en ytterskolad i kedjan. Om MBN sätts som center och Lindberg som ytter skulle det ge samma resultat som att göra tvärtom. Annat är det självklart om man bara har yttrar i en kedja, vilket du verkar ta förgivet att jag säger.

Detta är inga konstigheter. Min poäng (ännu en gång) med att säga att centrar och ytterforwards båda är forwards, är ju att de är i samma kategori och därmed inte alls så annorlunda spelare som du får det att låta som. Det finns centrar som lutar alldeles för offensivt för att kanske kalla sig center, yttrar som är defensiva, vice versa.

Intressant också att du säger att du inte har något behov att dumförklara mig då det är precis det du gör, och alltid har gjort oavsett diskussion.
Kommentera