1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492370 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2722313

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Jag tycker det snart börjar bli löjligt när folk pratar ner Ranta som att han är medelmåtta och en spelare för 3:e kedjan till förmån för både Måns och LP.
Killen är 24 år gammal, gör 17 mål sin första säsong i Shl och då i en nykomling i en fullständigt dysfunktionell kedja.
Nu öppnar han första träningsmatchen med att vara bästa forward på isen mot regerande mästarna och skjuter 2 mål fram till seger.

Här någonstans tycker jag vi kan sluta prata om Ranta som annat än en profil och solklar stjärna i Shl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Självklart är Ranta enormt skicklig individuellt och antagligen topp-3 av de bästa 1v1 spelarna i ligan. Grejen är att det spelar ingen roll i vilken kedja man spelar honom i eftersom att han använder sin omgivning minimalt. Jag tycker det är viktigt att försöka se till så att spelarna i kedjorna gör varandra bättre. Det känns som att det framförallt vore mer gynnsamt för Jasek att spela med någon annan.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Är det verkligen särskilt många som menar att Ranta är en medelmåtta? Den enda oron jag sett är huruvida han och Jeppe kommer klicka, med tanke på att de båda är väldigt puckkära och bara kör.
Kommentera