1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2722314

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Gavelo: Är det verkligen särskilt många som menar att Ranta är en medelmåtta? Den enda oron jag sett är huruvida han och Jeppe kommer klicka, med tanke på att de båda är väldigt puckkära och bara kör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: Precis. Ranta gör väldigt många poäng nästan oavsett omgivning och därför vill man optimera produktionen över tre kedjor. Jag är helt övertygad om att det optimala är att sätta Ranta i en kedja där han är den naturliga stjärnan. Där de flesta puckar går till honom och där han får nyttja sin teknik och speed med pucken.

Jag är rädd att det går lite förlorat med Jasek och Olofsson. Vi får inte ut maximalt ur laget om de tre spelar tillsammans, som det sett ut hittills. Det beror inte på att Ranta inte är bra, för det är han verkligen! Det beror på att för att han ska vara som bäst ska han ha mycket puck och tillåtas vara lite "ego".

Ta Woods, Aagaard och Dickinson. Individuellt är de inte i närheten av Hållander, Lander och Dahlén. Ändå producerade de mycket mer än den enheten, som man fick spräcka för att Hållander inte fick spelrum. När man sedan bytte Dahlén mot Wedin blev det en av seriens bästa. Är det för att Dahlén är en dålig hockeyspelare eller beror det på att Wedin helt enkelt hade betydligt bättre kemi med de två andra? För mig är det solklart.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: givetvis väldigt få som tycker att han är något annat än en stjärna i laget, men precis som vi väldigt många är inne på så är det antagligen bättre för laget att sätta honom i en annan omgivning. jag röstar fortfarande på true och mikkel:)
Kommentera