1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2722319

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
KB: givetvis väldigt få som tycker att han är något annat än en stjärna i laget, men precis som vi väldigt många är inne på så är det antagligen bättre för laget att sätta honom i en annan omgivning. jag röstar fortfarande på true och mikkel:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
BobbyG:

Jag tycker inte Ranta körde allt för mycket egoistiskt och solo igår. Ranta och Jasek försökte hitta varandra både i spelvändningar och i offensivzon betydligt oftare än vad man såg Ranta försökte hitta sin center förra året.

Tror också att Rantas solokörningar förra året var en konsekvens av att han spelade med iskalla spelare som inte klarade av hans tempo. Kändes många gånger som han blev frustrerad av att Rååma drog ner tempot och stod still och spelade hockey så när han fick pucken så gick han på attack själv och drog upp farten för att skapa.

Rätt imponerande av Ranta att göra så pass med poäng trots att han stora delar av säsongen fick spela med rätt iskalla spelare som Rååma, Oregan, Niderbach och i en icke fungerade toppkedja.

Tycker nog vi ska ge Ranta chansen i första med Jasek och Olofsson för att se. Han är dessutom viktig i en offensivkedja genom att han kan bära in pucken med kontroll i offensiv zon, han hade många fina ingångar där han sedan pausade och väntade in sina kedjekamrater och släppte vidare till Jasek.

Ranta måste ju få chansen att utvecklas också och anpassa sig för att bli en bättre spelare, tror säkert Karlin mfl är på och jobbar med detta därför anser jag att han också bör få chansen i vår toppkedja initialt. Funkar det inte så kan man såklart kasta om.
Kommentera