1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495255 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2723334

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Peja: sa inte att han hade ett dåligt skott, utan att Rantas var bättre. Ranta är nog inte så mycket dyrare heller, strax över 100k rapporterades det väll om då han kom. Jag vet vem jag hade valt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Tror ingen har sagt att Kopacka är bättre än Ranta.

Kopacka var en av allsvenskans bästa forwards och seriens bästa målskytt sen Dahlén spelade där. Men Kopacka har inte visat att han håller i SHL ännu och det har Ranta gjort.

Hur bra han blir i SHL återstå att se. Men han är ju inte en av våra viktigaste forwards heller. Vi förväntar oss mer av Silfverberg, Larsson, Lindblom och Rödin… för de behärskar fler delar av spelet än Kopacka gör.

Lite som att ni antagligen har högre krav på Jasek och Olofsson än ni har på Ranta.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
erjo: Min poäng var egentligen aldrig att Kopacka är bättre, håller också Ranta högre nu, det är ju oklart vad Kopacka kan uträtta på SHL-nivå. Däremot menar jag att det inte skiljer massa klasser mellan de här två spelarna, det är inte som att jämföra Peter Forsberg med Ove Molin, som ”JFK” försöker få det till. Visst kommer Ranta troligtvis att göra en bättre säsong men det är ändå två spelare i samma liga som håller relativt liknande nivå. Om Kopacka gör 12 mål kanske Ranta gör 17, om du förstår vad jag menar.
Kommentera