1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495255 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2723338

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Tror ingen har sagt att Kopacka är bättre än Ranta.

Kopacka var en av allsvenskans bästa forwards och seriens bästa målskytt sen Dahlén spelade där. Men Kopacka har inte visat att han håller i SHL ännu och det har Ranta gjort.

Hur bra han blir i SHL återstå att se. Men han är ju inte en av våra viktigaste forwards heller. Vi förväntar oss mer av Silfverberg, Larsson, Lindblom och Rödin… för de behärskar fler delar av spelet än Kopacka gör.

Lite som att ni antagligen har högre krav på Jasek och Olofsson än ni har på Ranta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Johannes Hedberg: Nja jag har väldigt höga förväntningar på Ranta. Han var nog vår bästa forward efter jul och producerade bra på SHL-nivå trots kedjekamrater som var betydligt sämre än Woods hade och förmodligen alla som producerade på Rantas nivå eller bättre efter jul i SHL hade.

Mot Skellefteå hade de kopiösa problem med honom för han vann puck, tog sig till väldigt bra lägen och de kunde helt enkelt nästan inte få stopp på honom. Förvisso har han kört på is hela sommaren och har en fördel där, men gällande individuell skicklighet är han bland de bästa i ligan. Sedan är det just problemet med att utnyttja sina kedjekompisar.

Men, fungerar det med Jasek och Olofsson tror jag Ranta mycket väl kan vinna interna poängligan.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Johannes Hedberg:

Nja, ni bör nog ha förhoppningar om att kopacka tar kliv och levererar än att hysa förhoppningar om att era åldermän ska vakna till liv på ålderns höst.

Precis som woods gjorde för oss förra säsongen.
Kommentera