1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2723385

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Misstänker att jag kanske kommer kika litegrann mot ÖIK, men ärligt talat ser jag inte helt fördelen med att möta dem på försäsongen. Löven är helt klart ett snäpp sämre, men de är ett topplag I allsvenskan. Vad ska vi lära oss av Östersund?

Kul för publiken att se matchen på hemmaplan och säkert viktigt om man vill ha ett bra samarbete med surjämtarna, men sportsligt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: bra med olika motstånd, mot östersund ska modo föra matchen, bra att öva på det också:)

med det sagt så hoppas jag det blir bättre nästa säsong när det förhoppningsvis blir läger och annat motstånd:)
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: jag tänker lite på det sundell sa efter Löven matchen. Att focus ligger inte på att vinna matchen utan att systemet och vårt egna spel ska sitta. Tror det kan va hälsosamt att respektera alla motstånd och se till att grabbarna har diceplin att inte släppa igenom onödiga chancer som vi gjorde senast. När vi matchen innan va tighta i 40 min mot ett bättre lag. Sen är det mer fusk åkningar i HA så det blir ju en klurigare uppgift för backar å centrar i rent säkerhetstänk. Men man vill ju se dem totalt stänga östersund på tisdag. Sen hoppas jag man får öva myckey pp och inte bara spel i mitt zone, för det brukar va jobbigt att ta tag i efter säsongsstarten.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: tycker det är bra! 3 matcher denna vecka bra att komma in i matchtempo. Motståndet i sig spelar inte så stor roll faktiskt
Kommentera