1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2723388

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: jag tänker lite på det sundell sa efter Löven matchen. Att focus ligger inte på att vinna matchen utan att systemet och vårt egna spel ska sitta. Tror det kan va hälsosamt att respektera alla motstånd och se till att grabbarna har diceplin att inte släppa igenom onödiga chancer som vi gjorde senast. När vi matchen innan va tighta i 40 min mot ett bättre lag. Sen är det mer fusk åkningar i HA så det blir ju en klurigare uppgift för backar å centrar i rent säkerhetstänk. Men man vill ju se dem totalt stänga östersund på tisdag. Sen hoppas jag man får öva myckey pp och inte bara spel i mitt zone, för det brukar va jobbigt att ta tag i efter säsongsstarten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
pdy: Vi har vad det verkar plockat ut femmor för pp, men inte tränat det. Karlin brukar alltid ta det sent på försäsongen då spelet utan puck är viktigast i hans bok.
Sedan lider såklart Woods, Näsén och Barnhardt över att inte ha Aagaard och True där, men det kan såklart inte hjälpas.

Gällande resultatet så är det en sanning med modifikation. Spelar man riktigt bra både med och utan puck så ökar givetvis chansen att göra ett bra sportsligt resultat även om det inte är viktigt...
Kommentera