1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724517

Sv: Silly season
Bad_Brett: Jag tror inte att Norlinder vill tillbaka till Montreal med tanke på den behandling han fick där. Kanske har han och agenten fått indikationer på att han står ganska långt ned på listan för NHLs sportchefer, så att ett år med mycket speltid i MoDo skulle kunna göra honom mycket attraktivare där borta.

Skulle han komma så är det riktigt bra då han förmodligen är en riktigt bra SHL-back i dagsläget med sin fantastiska skridskoåkning.

Jag tror vi lånar ut någon av Berg eller Norén (som förmodligen alla). Kanske är Norén mer sugen då han sannolikt är mer i behov av mycket speltid för sin utveckling. Det är många SHL-klubbar som har nio backar på kontrakt, så vi är inte unika där. Malmö som har rätt låg budget kör exempelvis med nio stycken. Det är väl därför Brynäs och Timrå står ut lite med i princip sju backar var.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: – Vi har förklarat vårt intresse. Han har nästa vecka på sig att komma med ett svar för att vi ska vara intresserade, säger Gradin.

Från ÖA och stämmer ju med det Norlinders agent säger i Sportbladet att de ska bestämma nästa vecka.

Tror Norén är närmast utlåning. Har gjort en del bra, men även mot ÖIK tappade han puckar och var några tillfällen då han blev lite svag. Han skulle må bra av mycket speltid.

När det gäller Berg tycker jag inte han gjort något fel, han kämpar på även i träningsmatcher. Är rivig och tacklas. Skulle vart 7e-back för mig om inte Norlinder anslutit. Men samtidigt, vilken annan back ska då ställas åt sidan?
Kommentera