1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724520

Sv: Silly season
J F K: – Vi har förklarat vårt intresse. Han har nästa vecka på sig att komma med ett svar för att vi ska vara intresserade, säger Gradin.

Från ÖA och stämmer ju med det Norlinders agent säger i Sportbladet att de ska bestämma nästa vecka.

Tror Norén är närmast utlåning. Har gjort en del bra, men även mot ÖIK tappade han puckar och var några tillfällen då han blev lite svag. Han skulle må bra av mycket speltid.

När det gäller Berg tycker jag inte han gjort något fel, han kämpar på även i träningsmatcher. Är rivig och tacklas. Skulle vart 7e-back för mig om inte Norlinder anslutit. Men samtidigt, vilken annan back ska då ställas åt sidan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Elysium:

Verkar mest som att agenten gör sitt jobb och försöker få det att se ut som att norlinder överväger alternativen där borta.

MoDo verkar dock inte kunna bry sig mindre utan kommer med ett ultimatum, dvs svar inom en vecka...

Så läget är egentligen oförändrat, men det ser onekligen bra ut.

Kort sagt: Sportbladet spelar högt (deras enda sätt att hålla sig relevant när det kommer till silly) när dom påstår att det är 100% klart men förstår att det lutar åt spel i MoDo.
Kommentera

Sv: Silly season
Elysium: håller med, tycker inte Norén övertygat. Bra med utlåning och någon man sedan alltid kan ta tillbaka vid behov.
Kommentera

Sv: Silly season
Elysium: Ja, jag tycker Norén ganska tydligt är längst ner i hierarkin. Har inte varit jätteimponerad över hans spel hittills. Trist då detta var året han skulle försöka slå sig in i herrlaget och han lär förmodligen lämna för annat om inte chansen dyker upp i år. Han behöver trots allt spela.
Kommentera