1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725853

Sv: Apropå ingenting...
Med den neutrala kepsen på huvvet tycker jag det mest är lite roligt när det finns de som hånat Löven och andra föreningar när de dragit igång supporterinsamlingar, och nu är vi själva där🥸
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
TickledDonkey: Exakt. MoDo har varit väldigt tydliga med att man vill att supportrarna använder sina pengar till att gå på matcherna istället. Man hade kunnat profitera på detta på något annat sätt. Hade till och med föredragit om de hade gjort något tramsigt av det, typ "Var med och bidra till Norlinders välkommen-hem-present!".

Med det sagt får folk gärna donera så mycket de bara kan, vi lär behöva förstärka truppen ytterligare under säsongen så pengar behövs.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
TickledDonkey: Samtidigt tycker jag det är skillnad på detta jämfört med att sätta något i system år efter år, plus ytterligare insamlingar utöver dem. Sen är jag inget fan av denna insamling till Norlinder heller även om jag inte går upp i taket. Accepterade tiggande till Karla då det var under exceptionella omständigheter utan publik under pandemin.
Kommentera