1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492444 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725906

Sv: Apropå ingenting...
Huge: n före ett ord på sidan är en bugg när man skriver med mobil. Finns en tråd som heter Support om du vill lära dig mer om sidans funktioner och eventuellt buggar. Mvh Fredspipan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Törna: Jag vet, det var bara ett sarkastiskt svar till nåt mähä som försökte göra sig rolig pga en uppenbar felskrivning där jag i hastigheten råkade skriva Modo istället för Brynäs.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Törna: Som MoDoit har jag varit positiv till insamling en enstaka gång, det var när vi stod med ett helt sönderplockat lag efter Covid-avbrottet och chansen att få in en stjärnspelare i Karlkvist dök upp. I den dystra tillvaron kändes det helt rätt, och kan nog ha varit det som räddade oss undan kval ner till div 1.

Annars är jag per automatik motståndare till tiggeri av välkända bolag som omsätter x antal miljoner, även om det råkar vara MoDo. Så även denna gång, vi har ett lag som satts ihop för att kunna nästla sig in i slutspelet - inom budgetens ramar. Det är upp till den sportsliga ledningen att lägga det pusslet, och Norlinder som ensam pjäs gör inte den betydliga skillnaden att han ska bli betald av supportrar till skillnad från övriga i truppen.

Punkt slut!
Kommentera