1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492463 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725908

Sv: Apropå ingenting...
Törna: Som MoDoit har jag varit positiv till insamling en enstaka gång, det var när vi stod med ett helt sönderplockat lag efter Covid-avbrottet och chansen att få in en stjärnspelare i Karlkvist dök upp. I den dystra tillvaron kändes det helt rätt, och kan nog ha varit det som räddade oss undan kval ner till div 1.

Annars är jag per automatik motståndare till tiggeri av välkända bolag som omsätter x antal miljoner, även om det råkar vara MoDo. Så även denna gång, vi har ett lag som satts ihop för att kunna nästla sig in i slutspelet - inom budgetens ramar. Det är upp till den sportsliga ledningen att lägga det pusslet, och Norlinder som ensam pjäs gör inte den betydliga skillnaden att han ska bli betald av supportrar till skillnad från övriga i truppen.

Punkt slut!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: I min ödmjuka mening så förtjänar vår kära förening den här hurringen från GP:nx.com/johnssonen/status/1830530464248967301?s=46&t=iSLKdgtEwkMymHKuyqLuVA
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Det är väl inte hela världen om några privatpersoner samt företag sponsrar extra för en sen värvning?
Vi har lärt oss sedan tidigare att Widebro vägrar riskera ekonomin så detta är nog enda vägen framåt ifall vi vill se Norlinder i MoDo.
Jag swishar gladeligen en slant.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Har inte kunnat säga det bättre själv. Köper gärna souvenirer och går på matcher, men det får räcka. Gillar inte TIK mindre för det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jag kan vara helt snett på det men känns det inte som att vi har rätt snåla sponsorer till skillnad mot många andra lag?
Kommentera