1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725932

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Fast Hinken har också varit ännu mer tydlig med att han vill ha spelare som helst vill utvecklas så de kan komma till en bättre liga. Hur mycket du än argumenterar så tror jag inte för en sekund att Woods, Olofsson, LaDue, Winberg, Lehtinen, Ranta och snudd på hela laget hellre spelat i MoDo än i NHL.
Så de ska vilja vara i MoDo, men de ska också ha ambitionen att bli så bra att de platsar i NHL eller NLA.

Jag tror att Norlinder inte presterat för att han satts i en defensiv roll i AHL. Sätt Victor Olofsson i en defensiv fjärdekedja i Vegas så tror jag inte heller att han kommer vara en succé. Såklart är det inte självskrivet att det blir fantastiskt, men nu har man ändå sett honom ett bra tag på träningarna och gjort bedömningen efter det. Läser man rapporter så har han varit väldigt bra.

Sedan vet jag inte om Norén-situationen varit optimal i alla fall. Han skulle som det sett ut vara åttondeback och jag har tycker att även det skaver lite. Jag tycker att man ska i första hand försöka låna ut honom, för han behöver fortsätta spela mycket i alla spelformer. Han behöver hitta tillbaka till ett bättre självförtroende, för det känns som att han blir väldigt osäker i flera situationer på isen. Han har egentligen skridskoåkningen och spelsinnet för att kunna vara bättre än han varit, men det har varit ett antal tveksamma beslut som flera gånger satt "honom och laget i skiten".
Kommentera