1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726777

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Det är ändå lätt att glömma bort att Måns Carlsson gjorde 25 poäng mer än Brandsegg-Nygård under grundserien, och även gjorde även fler poäng i slutspelet.

Nu har ju MBN såklart större spetsegenskaper och är i en mer utvecklingsbar ålder, men det finns ingenting som säger att Måns inte skulle kunna ta ytterligare ett kliv och bli en klasspelare på denna nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag måste hejda dig lite här, Måns är en bra spelare i sin specifika roll, men att leda en 2:a kedja i Shl är något helt annat.
Måns värvades inte för att producera eller leda utan han värvades för att skapa bredd och då framförallt för att kunna vara den tyngre trafiken, Måns är en värvning som direkt skall ersätta Walli.

Måns kommer få det tufft att ta en plats i Modo med full trupp men han kommer ha plats i någon av PP formationerna framför kassen, och kommer få speltid i en 3:e/4:e, men han kommer inte att leda en 2:a kedja om vi inte får massvis med skador.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

MBN beskrevs väl inte ens som bästa norsk ifjol av norsktrion (annat än att han skulle ha högst potential) så vet inte riktigt vad det är för jämförelse.

Gissar att det var ord som yttrades under grundserien då allt verkar handla om honom nu, gissningsvis efter hans fina slutspel+att han gick till skeå.

Samtidigt gjorde väl lekkerimäki 3+6 i grundserien för att sen göra 15+5 i HA-slutspelet.

Sedan 19+12 i SHL...

Kanske blir något liknande för MBN.
Kommentera