1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726789

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag måste hejda dig lite här, Måns är en bra spelare i sin specifika roll, men att leda en 2:a kedja i Shl är något helt annat.
Måns värvades inte för att producera eller leda utan han värvades för att skapa bredd och då framförallt för att kunna vara den tyngre trafiken, Måns är en värvning som direkt skall ersätta Walli.

Måns kommer få det tufft att ta en plats i Modo med full trupp men han kommer ha plats i någon av PP formationerna framför kassen, och kommer få speltid i en 3:e/4:e, men han kommer inte att leda en 2:a kedja om vi inte får massvis med skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Apropå HV: Läste intervjun med Anton i Expressen och reflekterade lite över målsättning. HV har ju inte rosat marknaden med att vara framgångsrika eller lyckats med att få bang for the buck i en dyr spelartrupp de senaste åren.

Då tycker jag att det trots allt är lite intressant utifrån perspektivet att sätta en relativt hög målsättning att ”klubben har alltid mål att gå till slutspel”, kontra att ge laget andrum och mer nåbara mål som att ”vi ska ha två lag bakom oss”, eller att, ”vi håller våra mål internt”.

Just MoDo och HV har ju hanterat det med målsättning diametralt olika som SHL-klubbar, så de blir lite av ett psykologiskt experiment att följa under säsongen, hur lyckosamma man blir med respektive approach.

Any thoughts?
Kommentera