1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727277

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
pdy: Mycket tjafs nu om vilka som ska petas och inte har gjort det tillräckligt bra i matcher... låter nästan som det varit en genomusel försäsong - sedan kollar man resultaten som tyder på en stabil grund mer än nåt annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Framnäs: det var ju inte " en persons fel " att det blev passivt. jag ser det som att hela laget stannade upp. men det är bra att sånt händer för då kan man analyzera och förbättra. dem borde tydligt kunna se vad som blev fel denna dag (:
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Framnäs: Fast resultaten är inte det viktiga för Karlin o Co. Det är insatsen som bedöms och granskas. Gårdagens match var för dålig och en match Luleå ska vinna 9/10 gånger.

Sen kan man ju se det positiva i att vi har effektiviteten och ett ruggigt kontringsspel. Men passiviteten i försvaret är det primära som måste bli bättre. Det håller inte att stå still och kolla på när motståndarna spelar runt
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Framnäs: Matchen igår var inte särskilt bra. Framförallt andra perioden var ett mörker...
Men, jag tror att förutom backen man måste låna ut tror och hoppas jag att man kan rotera lite mer än brukligt. Karlin rör inte gärna ett fungerande lag, men jag tycker man ska försöka hålla igång alla spelare. Dvs, åtta backar och fjorton forwards.
Man kan dessutom vila LP och låta han spela en del J20 där han får en mycket mer framträdande roll.
Kommentera