1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727334

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Framnäs: det var ju inte " en persons fel " att det blev passivt. jag ser det som att hela laget stannade upp. men det är bra att sånt händer för då kan man analyzera och förbättra. dem borde tydligt kunna se vad som blev fel denna dag (:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
pdy: Var på matchen igår. Blev riktigt underhållande tillslut trots det var träningsmatch, med bråken och utvisningarna. Satt nära målet och måste säga, långt ifrån Luleås alla skott var farliga men det var ändå en hel del där man tänkte "HUR kunde den där inte gå in?". Som puckar som dansar på mållinjen, gånger Lassi är åt sidan och spelare krashar mål och det är helt öppet, men ändå lyckas inte pucken gå in. Fan vad jobbigt det hade varit att se som Luleå-supporter. Har inte sett såna räddningar sen nån miserabel match där Modo inte kunde få in pucken mot Växjö.

Håller med om att de får jobba på passiviteten. Kändes som Luleås anfall pågick i oändlighet. De måste hitta nått sätt att få stopp på det, igår kändes de som pucken bara kunde studsa förbi modospelarna och sen tillbaka till luleå och det bara fortsatte. När de fixat försvaret ifjol blev de ju ändå duktiga på att få tag på pucken och spela ut den om de var tvungna, det kändes bortblåst igår.

Saknar även som i Timråmatchen att modo kan ställa upp i motståndarnas zon och spela runt i 5 mot 5. Igår var det inget. Fina kontringar dock.

Plus igår: Effektiviteten, special teams, vinst!
Kommentera