1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727889

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: vill inte låta som en hater men brynäs har nog den tunnaste backsidan i shl، djoos e grym d'astous verkar bra av vad jag har sett. men helt ärligt vafan händer sen?? silfverberg larsson indrasis asbra! men vafan händer sen? jag tror ni tjänar på att vara ödmjuka till er uppgift å kämpa för att hålla er kvar. men att ni har en bred utmanande trupp de kan ni glömma. ( min åsikt )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
pdy: "brynäs har nog den tunnaste backsidan i shl"

Blir förvånad att någon ens skulle påstå något annat i dagsläget. Att vi har Larsen som inte ens klarade av HA på topp 6 just nu (Djoos skadad) säger väl allt? Vi (Brynäsare) ser fram emot att se vad Alcén kan hitta då han aktivt letar efter en back eller till och med två. Även om jag själv tror det kommer ta ett tag och att det blir Viktor Persson (som gjort det bra) som tar en plats så länge.

"silfverberg larsson indrasis asbra! men vafan händer sen?"
Oskar Lindblom tycker jag du glömmer här. Även om jag tror att det kommer ta ett tag för honom att komma in i det jämfört med Silfver. Sen hänger mycket på att en sån som Schroeder inte floppar (ropar varken bu eller bä än för egen del).

"er uppgift å kämpa för att hålla er kvar."
100% enig. Om det sen innebär plats 14 eller plats 10 är omöjligt att sia om i dag då det kan skilja otroligt lite. Att vi hamnar i botten ser jag som oundvikligt och jag hoppas verkligen att Brynäsare där ute i landet är förstående för att det inte kommer se ut som det gjorde i HA där vi lekte hockey i mer eller mindre varenda match.

För min egen del tycker jag Brynäs har något bra på gång. Inte nödvändigtvis laget som så denna säsong utan mer hela organisationen och det för mig är otroligt viktigt också efter ett antal (många) turbulenta år.
Kommentera