1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492181 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727845

Sv: Apropå ingenting...
biff1: ” Är jag ute och cyklar någonstans?”

Jag tycker nog ärligt talat att du är ute och cyklar på majoriteten av lagen.

Malmö - sämre, svårt att se att Liljander får samma träff igen.
Timrå - borde vara sämre på backsidan. Å andra sidan byter dom spelsystem så svårbedömt.
HV - Neutralt? Svårt att veta med ny ledning. Kan knappast bli sämre.
Brynäs - Vi har definitivt bättre lag än i HA. Håller det i SHL? Svårt att veta, men jag tycker flera lag ser sämre ut ”på pappret”.
Modo - borde vara bättre, men svårt att veta. Många spelare som man inte vet funkar i SHL 2024/2025.
Örebro - sämre, känns som något är ruttet i hela föreningen. En stark kvalkandidat.
Färjestad - Om något, så ännu bättre skulle jag säga. Studenic lär bli sevärd i SHL.
ZAIK - neutralt. Är väl bara tappet av Granberg som är kännbart. Annars har dom fått behålla allt. Favorit till att spela final igen.
Växjö - neutralt tror jag. Visst är tapp av Rosén, Kossila och Sylvegård kännbara. Samtidigt har dom fått in spelare som Rasmussen och Henricsson. Sen har Evertsson en läskig känsla att plocka in en joker eller två under säsongen.
Rögle - Jag tror Rögle kommer göra en rejält mycket bättre grundserie än senast. Hansson har fått en hel säsong med laget nu. Kändes som dom hade kört fast med Abbotts.
Frölunda - sämre, tappet av Strömwall och Innala lär vara kännbara i ett vanligtvis redan trubbigt lag. Vad kan en sån som Weissbach prestera?
Leksand - definitivt sämre. Timrå finnarna är inte i nivå med Lindholm och Alsing. Men tappet av Filip Larsson lär vara mest kännbart. Kan Armalis studsa tillbaka där han var för någon säsong sen?
Linköping - kan Heljanko ersätta Högberg? Det är den stora frågan. Är svaret ja på den frågan så är dom definitivt bättre. Jag gillar värvningen av Rissanen.
Luleå - borde vara bättre. Kedjan med Bromé-O’Neill-Omark har alla möjligheter att vara en av seriens bästa. Men hur kommer finnkedjan funka i SHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: vill inte låta som en hater men brynäs har nog den tunnaste backsidan i shl، djoos e grym d'astous verkar bra av vad jag har sett. men helt ärligt vafan händer sen?? silfverberg larsson indrasis asbra! men vafan händer sen? jag tror ni tjänar på att vara ödmjuka till er uppgift å kämpa för att hålla er kvar. men att ni har en bred utmanande trupp de kan ni glömma. ( min åsikt )
Kommentera