1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727973

Sv: Apropå ingenting...
Nucky:

Hade inte lyssnat på hela resonemanget, men han avslutar alltså med att tippa dom i botten för att han ställer sig tveksam till att det är lite för många nya spelare.

Det känns ju som ett rimligt antaganden.

Men det gör ju det bara ännu mera ologiskt, dvs att inte lyfta fram alla rejects som ett stort frågetecken.

Där snackar vi helgardering, oavsett hur det slutar för malmö så får han rätt.

Faller nyförvärven väl ut och malmö överraskar får han rätt, blir det kval får han också rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Det är en smula märkligt tycker jag också.

Argument som nytt, fräscht samt stor potential på många spelare kan vridas till det motsatta; tycker det är ganska uppenbart att Sanny & Svensson tycker med hjärtat när de placerar Malmö så högt upp.

Svensson har ju satt ett stort frågetecken på Lassi och menar att han inte kommer hålla samma höga nivå som föregående år. Lassi var absolut överjävlig och statistik vittnar om att han kanske inte borde tagit alla puckar som han nu gjorde. Jag menar dock att han inte kommer "behöva" vara lika överjävlig i år för att vi ska ta oss längre än i fjol.

MoDo har en uppgraderad backsida samt sitt andra år i SHL; tränarstaben har haft massor av tid på sig att göra om i försvarsspelet - vilket också kan räknas som en uppgradering. Lassi kommer alltså att ha ett bättre försvarsspel bakom sig men trots det så kommer Lassi inte komma upp i nivå för att vi ska undvika kval, menar Svensson.

Svenssons logik blir ju att spelare med "stor uppsida" som har potentialen att väckas till liv går före spelare som redan har "väckts" till liv, gjort ett överjäkligt år och DESSUTOM inte behöver hålla samma nivå för att göra det mer än godkänt(läs uppgraderad backuppsättning samt försvarsspel).

Att kunna göra adekvata bedömningar och måla upp skräckscenarion åt ena hållet för att sedan blunda för massor av hinder när det handlar om ens älskling gör en supporter. Kanske skriver Svensson under på Aftonbladets hyllning av Kollar som ligger 5 nivåer över Mattias Karlin? Ska bli spännande att följa Redhawks nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Är det Sanny och Svensson du menar?
Har för mig Sanny tippar dom på slutspelsplats men minnet kanske sviker.
Kommentera