1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727983

Sv: Apropå ingenting...
smyl: Samtliga av Karlkvist, Johnsson och Tambellini gjorde betydligt bättre andrasäsonger i SHL, så man undrar om de baserar detta på någon form av fakta eller bara magkänsla.

Allra konstigast blir det när de för resonemanget om en spelare som Lassi, som har hållit en väldigt hög nivå under hela sin seniora karriär.

Kan förstå om de hade fört resonemanget om Aagaard, som hamnade i ett galet stim som är svårt att upprepa. Men en spelare som Woods och Näsén kan bli hur bra som helst, och Bernhardt kommer få sitt genombrott på sikt.

Dessutom gjorde väl Sampo knappt ett mål under första halvan av säsongen, så han kommer gissningsvis producera redan från början nu.

Var väldigt orolig i somras, men tycker en rad frågetecken har rätats ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Det "svåra år 2" måste ju i grunden bygga på någon sorts förväntan att laget förväntas ta ett rejält kliv, och då pratar jag inte om att man förväntas överleva ett kval år 1 och sedan hamna i "ingemansland" år 2 utan att man snarare ska göra anspråk på en slutspelsplats efter att ha överlevt första året.

Problemet är ju att vi inte direkt har någon sådan målsättning eller att det är en målsättning som går att ha i dagens, förhållandevis jämna, SHL när man tvingats bygga om från grunden efter många år i allsvenskan.

Det känns som en väldigt förlegad idé, helt enkelt.
Kommentera