1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728112

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Tror inte de här tippningarna går in på djupet med spelsystem osv. Ett tag när vi blev straffade i match efter match pga pucktapp och kontringar mot oss i 3-mot-2 eller 2-mot-1 kan ha satt prägeln på en del MoDo-spelare som naiva och trögfattade. Vilket där och då förvisso inte hade varit helt orättvist att tycka ändå.

Men låt folk tänka så om spelarna. Låt dem ignorera saker som spelsätt, nya spelare som är tänkta att klara spelsättet med bravur, nya idéer och färdigheter i special teams osv. De här tippningarna utgår alltid till 90% av vad man har för minne av spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Ja, som jag skrev tidigare är det intressant att i princip varenda expert tjatar om hur bra Dickinson är över hela banan, utan att nämna att han knappt spelade boxplay, till skillnad från Jasek och True.

Och man fortsätter tjata om den svaga backsidan, trots att vi har värvat 3-4 backar som har sett bättre ut på försäsongen än samtliga vi tappade/släppte.

Blir väldigt mycket floskler, typ "Dickinsons spindel var överlägsen", "det saknas en Anton Lindholm", "de allsvenska spelarna kan inte leva på ruset längre", "Lassi var för bra för att kunna göra om bedriften" etc.

Antar att det är så det blir när 90% av alla "experter" består antingen av goons eller mediafolk som egentligen inte begriper så mycket av sporten.
Kommentera