1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2728114

Sv: Apropå ingenting...
Framnäs: Ja, som jag skrev tidigare är det intressant att i princip varenda expert tjatar om hur bra Dickinson är över hela banan, utan att nämna att han knappt spelade boxplay, till skillnad från Jasek och True.

Och man fortsätter tjata om den svaga backsidan, trots att vi har värvat 3-4 backar som har sett bättre ut på försäsongen än samtliga vi tappade/släppte.

Blir väldigt mycket floskler, typ "Dickinsons spindel var överlägsen", "det saknas en Anton Lindholm", "de allsvenska spelarna kan inte leva på ruset längre", "Lassi var för bra för att kunna göra om bedriften" etc.

Antar att det är så det blir när 90% av alla "experter" består antingen av goons eller mediafolk som egentligen inte begriper så mycket av sporten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Frågan är hur mycket hjälp Dickinson fått av Woods och Aagaard för att få det fina diagrammet. Om man tar framspelningar i slotet, så handlar det såklart om att Dickinson är skicklig men det är kanske minst lika mycket på att Woods och Aagaard hittar fria ytor där.

Jag tror Woods är bättre än man (jag) kanske ser från sidan. Han väljer ofta den svåra lösningen med hårt fokus mot mål och därför kanske han tappar mer puck än exempelvis Södergran. Det fick det ofta att framstå som att kedjan inte skapar så många chanser, men samtidigt skulle jag vilja säga att de gjorde så många mål just för att de alltid försökte hitta den kortaste vägen mot målet. Södergran för att ta motsatsen skapade massor av halvchanser,men samtidigt blev det betydligt färre mål.
Kommentera