1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729888

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Vilket påhopp?

Schroeder är 33 år och accelerationen i skridskoåkningen har varit ett viktigt element i hans spel under hela hans karriär. Naturligtvis är det en relevant observation i sammanhanget att han har kvar en fin acceleration, trots att han börjar komma upp i åren.

Precis den typen av observationer som är lättare att göra på plats än via tv (antar att du inte har sett honom live, vore konstigt om Modoiter har gjort det, förutom de som var på plats igår då).

Att Scheoder var olycklig med rollen förra säsongen är inte nyhet. Det var därför som han ville röra på sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Peja: Men lyssna på podden. Att svamla mot mig känns märkligt. Jag har fortfarande bara refererat till Sanny och inte gjort en enda värdering som du tycks fabulera om.

Där är det tydligt att det inte egentligen var Schroder som ville röra på sig. Rappersville ville bli av med honom och betalade väldigt mycket pengar för det. De köpte ut honom och betalade för det alltså, så hade han bara velat lämna så skulle de sluppit betala en stor summa pengar.

Janne Larsson är den långa center i MoDo som haft den långsammaste accelerationen. Möjligen i konkurrens med Lehman. Jag trodde du skulle förstå det. True är nog den snabbaste riktigt långa centern vi haft.
Kommentera