1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729890

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Peja: Men lyssna på podden. Att svamla mot mig känns märkligt. Jag har fortfarande bara refererat till Sanny och inte gjort en enda värdering som du tycks fabulera om.

Där är det tydligt att det inte egentligen var Schroder som ville röra på sig. Rappersville ville bli av med honom och betalade väldigt mycket pengar för det. De köpte ut honom och betalade för det alltså, så hade han bara velat lämna så skulle de sluppit betala en stor summa pengar.

Janne Larsson är den långa center i MoDo som haft den långsammaste accelerationen. Möjligen i konkurrens med Lehman. Jag trodde du skulle förstå det. True är nog den snabbaste riktigt långa centern vi haft.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Jag har redan lyssnat på podden. Att Sanny har hört någonting om en spelares attityd hindrar väl inte mig och andra från att göra observationer från matcher? Eller ska vi såga spelare oavsett hur de spelar om Sanny säger att han har hört någon som ifrågasätter en spelares attityd?

Nä, jag menar inte att alla centrar behöver vara snabba, oklart varför du började svamla om det, men det är en viktig observation att en spelare som delvis bygger sitt spel på just snabbhet fortfarande har kvar den. Säkert var han ännu mer explosiv för några år sedan, men en peak-Schroeder hade aldrig hamnat i SHL.

Som sagt, Schroeder och era långa centrar är lite av varandras motsatser. Jag tycker det är intressant att sportchefer uppenbarligen prioriterar helt olika egenskaper, men i grund och botten är nog värvningen av Schroeder Brynäs motsvarighet till värvningen av gammelfinnen förra året. Det är en kortsiktig centerlösning och i motsats till er värvning tror jag att Schroeder blir kvar hela säsongen.
Kommentera