1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729894

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Jag har redan lyssnat på podden. Att Sanny har hört någonting om en spelares attityd hindrar väl inte mig och andra från att göra observationer från matcher? Eller ska vi såga spelare oavsett hur de spelar om Sanny säger att han har hört någon som ifrågasätter en spelares attityd?

Nä, jag menar inte att alla centrar behöver vara snabba, oklart varför du började svamla om det, men det är en viktig observation att en spelare som delvis bygger sitt spel på just snabbhet fortfarande har kvar den. Säkert var han ännu mer explosiv för några år sedan, men en peak-Schroeder hade aldrig hamnat i SHL.

Som sagt, Schroeder och era långa centrar är lite av varandras motsatser. Jag tycker det är intressant att sportchefer uppenbarligen prioriterar helt olika egenskaper, men i grund och botten är nog värvningen av Schroeder Brynäs motsvarighet till värvningen av gammelfinnen förra året. Det är en kortsiktig centerlösning och i motsats till er värvning tror jag att Schroeder blir kvar hela säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Peja: Tack. Då vet du att Sanny hört rykten om att killen inte är en särskilt bra lagspelare. Så hela ditt utspel var bara trams alltså.

Spelmässigt tycker jag han återigen var rätt blek, men det har aldrig varit min poäng då jag endast återgivit Sannys inside.

Är vi inne på dina observationer så kan jag bara konstatera att vi gjorde rätt som duckade D'Astous. Hans försök till påhopp på Ohlsson resulterade i att han skadade sig själv. Arga katter får rivet skinn. Svinhugg går igen:)

Själv tror jag ni får kvala utifrån vad jag såg igår. Ni spelade extremt naivt med att vända tillbaka, forechecka för hårt och vårda pucken för ett bottenlag. Ett bottenlag där sex av åtta backar är offensiva, men som framförallt får spela i egen zon.
Kommentera