1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492377 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2729898

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Peja: Tack. Då vet du att Sanny hört rykten om att killen inte är en särskilt bra lagspelare. Så hela ditt utspel var bara trams alltså.

Spelmässigt tycker jag han återigen var rätt blek, men det har aldrig varit min poäng då jag endast återgivit Sannys inside.

Är vi inne på dina observationer så kan jag bara konstatera att vi gjorde rätt som duckade D'Astous. Hans försök till påhopp på Ohlsson resulterade i att han skadade sig själv. Arga katter får rivet skinn. Svinhugg går igen:)

Själv tror jag ni får kvala utifrån vad jag såg igår. Ni spelade extremt naivt med att vända tillbaka, forechecka för hårt och vårda pucken för ett bottenlag. Ett bottenlag där sex av åtta backar är offensiva, men som framförallt får spela i egen zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Jag tror också det blir kval för Brynäs. Finns några intressanta namn, men de flesta av dem är på väg att skriva in sig på ålderdomshemmet. Samt det du säger med för offensivt lag.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: D’Astous kom uppenbarligen helt fel in i den tacklingen. Har svårt att se någonting fult i situationen. Sånt som händer i hockey, mottagaren vände och vred precis innan tacklingstillfället. D’Astous får skylla sig själv men det är som sagt sånt som händer.
Kommentera