1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2731063

Sv: Hur går det för Modo 24-25?
Peja: Jag tror definitivt man var nöjd med Topping. Han gjorde faktiskt skillnad på ett positvt sätt, genom att komma in med bra energi, peta in lite poäng och bredda truppen. Jag skulle säga att han hade en del i att vi vände trenden och tog 20 poäng de sista 12 matcherna.

Däremot är man nog mer främmande till att ta in någon som Hutsko...

MoDo gick väl 6,1M plus förra säsongen utan att ha spelat en enda slutspels- eller kvalmatch. Budgeten ligger säkert på att gå en hel del plus även i vinter, så skulle det saknas någon spelare för att undvika kval kan vi definitivt öka spelarbudgeten.Vi värvade väl 4 spelare när vi gick upp med Brickley, Niederbach, Vela och Halloran samt gick ändå 6,5M plus. På gott och ont har vi hängslen och livrem gällande att göra bra plus-resultat varje säsong.

Efter insamligen så köpte DIF loss Berg för en hygglig summa pengar. Det är faktiskt möjligt att vi sluppit göra en insamling om vi vetat hur bra betalt vi skulle få för August då det var många klubbar som visade intresse. (Förmodligen även Löven och några till). Vi hade inte alls tänkt släppa Berg, men han gick själv till Hinken och sade att han ville lämna i och med att han förstod att speltiden skulle bli väldigt låg. Därför blev det alltså en väldigt positiv överaskning ur ett ekonomiskt perspektiv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hur går det för Modo 24-25?
J F K: Jag baserade det mycket på vad er sportchef sa i somras om Topping-värvningen. Det lät inte som att han ville hamna i den situationen igen.
Kommentera

Sv: Hur går det för Modo 24-25?
Jag vill också va med! :)

1) Hur många poäng tar Modo? 68
2) Vilken plats slutar Modo på i tabellen? 11
3) Vem vinner poängligan i Modo och hur många poäng? Jasek 42p
4) Vem gör mest mål i Modo och hur många? Ranta 22 mål
5) Vilken back gör mest poäng i Modo och hur många? Näsén 26p
6) Vem blir säsongens överraskning? Olofsson
7) Vem blir säsongens missräkning? True.
8) I vilken klubb spelar Jakob Norén merparten av sina matcher? Östersund
9) Hur många nyförvärv blir det för Modos del från det att säsongen startar till transferfönstret stänger? En center eller forward som ersätter True.
10) Hur många år förlänger Karlin med och vilken månad blir det officiellt? 3 år. December.
Kommentera