1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733725

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Jag tror inte att Milton går i första rundan 2025 om inte Karlin kilar in honom i SHL under den här säsongen och han börjar prestera lite smått.

Det som väger mest är som du säger verktyg, men sen är landslagsuppdrag och spel med seniorlag i SHL/HA är väldigt viktigt för en förstarunda när dom kollar mot Sverige. Blir han en poängkung i U18 VM kan det också stärka hans aktier, men annars för Topp 25 måste han in i SHL och göra bra ifrån sig.

Jag är helt övertygad om att Frölunda kommer kila in Ivar Stenberg redan den här säsongen, sen kommer han stänka in några poäng 25/26 och sen har vi en högt draftat svensk i förstarundan där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
biff1: Ivar Stenberg kommer mest troligt inte spela med Frölunda den här säsongen. All respekt för hans talang, men Frölunda är ett potentiellt guldlag och han kvalar nog inte in där. Dessutom är Viggo Björck en betydligt större talang och han kanske inte ens får chansen med DIF i HA.

LP var tre val från att hamna i förstarundan och hade enligt uppgifter troligtvis gjort det med Toronto om de inte hade valt att gå på backspåret. Han spelade minimalt med oss i SHL men var ändå en kandidat för förstarundan. Och då är Milton rankad ännu högre och är steget för Lucas med att t.ex spela J20 hela säsongen den säsong som var tänkt att vara hans första J18-säsong.

Att spela med herrlagen är en boost men det NHL-lagen främst tittar på är spelarnas kvalitéer, då man inte kan utesluta att A-lagen inte bara väljer att spela juniorer för att herrarna inte är bättre.
Kommentera