1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494276 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733774

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
biff1: Jag var också inne på eliteprospects samma dag, och då var han rankad på fem sajter. Jag kan till och med hålla på och leta efter dem om du vill. FCHockey rankade honom 22:a. Så vem som hittar på här vet jag inte.

Jag har uppfattningen att vi argumenterar för samma sak men att vi har olika bilder. Vilket är helt normalt. Vad som ska sägas med NHL-draften är att den är oförutsägbar. I år gick en som inte ens var rankad i förstarundan på vissa sajter nummer tre, medan Alexander Zetterberg gick helt odraftad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Jag tror att du är missinformerad. Han var inte rankad i första av majoriteten av sajterna. Annars är jag missinformerad, men vi kan skita i det. Han gick ju som 35, vad spelar rankingen för roll nu.

Att Zetterberg inte gick var nog mest för att han är så liten. Därför hade han behövt spela SHL för att bevisa sig bland seniorer.

Man tvekar liksom inte på att normallånga killar ska kunna växa på sig bredd och kunna stå upp fysiskt i NHL, men när du har en sån liten spelare som dessutom inte utmärkte sig mycket i ett U18-vm förstår man att lagen passar på honom.
Kommentera