1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733776

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Jag tror att du är missinformerad. Han var inte rankad i första av majoriteten av sajterna. Annars är jag missinformerad, men vi kan skita i det. Han gick ju som 35, vad spelar rankingen för roll nu.

Att Zetterberg inte gick var nog mest för att han är så liten. Därför hade han behövt spela SHL för att bevisa sig bland seniorer.

Man tvekar liksom inte på att normallånga killar ska kunna växa på sig bredd och kunna stå upp fysiskt i NHL, men när du har en sån liten spelare som dessutom inte utmärkte sig mycket i ett U18-vm förstår man att lagen passar på honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
biff1: Otroligt oklart vad du menar med missinformerad nu. Nyss skrev du att han var rankad 32-50 av samtliga sajter. Nu skriver du att han var rankad utanför förstarundan av majoriteten. Diskussionen handlade om att A-lagsspel inte har någon större vikt i varelsig spelare kan ses som förstarundespelare, och rankingarna inför draften brukar säga att en spelare endera passar in eller inte passar in i en förstarunda.

Det säger sig självt att Milton är rankad i förstarundan hos många nu innan han ens spelat med A-laget.

Det stämmer att Zetterberg nobbades pga storleken, men det tycker många är mycket märkligt då det är en rätt opåverkbar faktor. Han har en offensiv spets som en förstarundare. Jag vet ej om du såg U18-VM men Zetterberg var den ledande offensiva spetsen innan han blev skadad. Gjorde flest poäng med landslaget totalt.
Kommentera