1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494275 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733777

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
biff1: Otroligt oklart vad du menar med missinformerad nu. Nyss skrev du att han var rankad 32-50 av samtliga sajter. Nu skriver du att han var rankad utanför förstarundan av majoriteten. Diskussionen handlade om att A-lagsspel inte har någon större vikt i varelsig spelare kan ses som förstarundespelare, och rankingarna inför draften brukar säga att en spelare endera passar in eller inte passar in i en förstarunda.

Det säger sig självt att Milton är rankad i förstarundan hos många nu innan han ens spelat med A-laget.

Det stämmer att Zetterberg nobbades pga storleken, men det tycker många är mycket märkligt då det är en rätt opåverkbar faktor. Han har en offensiv spets som en förstarundare. Jag vet ej om du såg U18-VM men Zetterberg var den ledande offensiva spetsen innan han blev skadad. Gjorde flest poäng med landslaget totalt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Örebro HK 24-09-21 Borta
Rödluvan: Av samtliga sajter jag kollade var han rankad 32-50. Att du hittar någon enstaka som rankade honom högre drar inte upp snittet avsevärt. A-lagsspel har stor betydelse. Kan en spelare gå in i A-lag och visa sig kunna göra det bra stärker det såklart hans aktier.

NHL bryr sig inte om längden är opåverkbar. Är du kort har du mindre sannolikhet att lyckas i seniorhockey, och Zetterberg har inte visat upp sig alls i seniorhockey, så det finns inget att gå på där heller.

Jag kollade U18-VM och NHL bryr sig inte heller om en spelare skadar sig i sitt livs hittills viktigaste turnering. Det ligger på spelarens ansvar. Facit i hand var det flera svenskar som visade upp sig och utmärkte sig mer än honom.
Kommentera