1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494359 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733816

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Bra initiativ.

Rödluvan: Tycker just att det är ett ömsesidigt beslut genomsyrar exakt hela intervjun. Att han kliver av en resa på åtta år medför såklart en hel del känslor ändå. Köper resonemanget de lägger fram att hans ledarskap varit viktigare under åren som varit, än framledes.

Jag är dock lite orolig över var vi kommer landa efter detta. Det har varit en trygghet med nuvarande konstellation i många år nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB: De kom överens om det här i slutet av förra veckan, säg typ torsdag då. Snabba ryck att det i princip blir en veckas arbete innan posten lämnas. Det verkar vara i samförstånd, men där Johan känt sig negligerad kanske. Tippar på att styrelsen kan ha varit "en vägg" gällande någon särskild fråga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KB: Tycker både Widebro och Ulf låter väldigt lugna och säkra i intervjun så allt för orolig ska man nog inte vara.
Tror och hoppas att styrelsen gör en klokt val och väljer en VD som passar föreningen bra, och inte en VD som bara är duktig på prata...

Kan tänka mig att för Widebro också så är inte att lesa em hockeyklubb ett slutmål. Bara en sån sak som pengar så gissar jag att han kan dra in betydligt mer som VD på ett "vanligt" företag.
Kommentera