1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2733822

Sv: Apropå ingenting...
KB: Tycker både Widebro och Ulf låter väldigt lugna och säkra i intervjun så allt för orolig ska man nog inte vara.
Tror och hoppas att styrelsen gör en klokt val och väljer en VD som passar föreningen bra, och inte en VD som bara är duktig på prata...

Kan tänka mig att för Widebro också så är inte att lesa em hockeyklubb ett slutmål. Bara en sån sak som pengar så gissar jag att han kan dra in betydligt mer som VD på ett "vanligt" företag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Är orolig över vem som ska fylla skorna. Vi har haft en väldigt stabil baseline gällande många saker under Widebros ledarskap. Jag har respekt för att man anser att vi behöver ta steg framåt men är osäker på om det är så lätt att hitta den personen. Sen kommer detta väldigt plötsligt vilket driver på oron.

Widebros föregångare drev en ganska rejäl klyfta mellan aktiva supportrar och föreningen som han senare har varit väldigt bra på att reparera. Skulle säga att vi har ett av de bättre förhållandena i Hockeysverige just där i nuläget. Om man ska lyfta något utöver det ekonomiska.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Men varför inte annonsera detta i maj. Rekrytera en ny under sommaren som kan kliva in 1 okt? Fattar inte. Något som skurit?
Kommentera