1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494422 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2733911

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: Jag har hört flera nämna att man är förvånade över att han blev kvar så länge. Han ska inte leda en organisation i förvaltning, utan han är mer av en som kommer in och städar eller i en entrepenörsroll.

Det är klart att man ska ställa krav, men det finns också många som kan prestera sämre om kraven är för hårda eller om man inte delar värderingen där. Ställ krav på mig att börja klocka 07:00 på morgonen så man få se att det är ett korkat krav, förutsätt att man inte väldigt skickligt kan motivera och sälja in det.
Jag hatar diskussionen med hårda nypor och ställa krav. Jag vill ha ledare som kan läsa av situationen och ställa krav när det krävs och vara medgörlig när det kan vara en bättre väg framåt.

Tänk på att alla de där är rätt skickliga i media. Ta inte allt bokstavligt. Varken tränar-, spelare eller ledarintervjuer. Det kan ha handlat om helt andra saker här, men att man kommit överens om att det låter bättre sådär. När Dahlén och Hållander berömer Jokinens kravställande så undrar jag om de kunnat säga någonting annat, oavsett vad de egentligen tycker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det där angående Jokinen så tror jag inte att man vågar uttala sig om någonting annat i media. Det är ju inte så att man går och sågar tränarn oavsett hur det ser ut, men det lär se annorlunda ut bakom stängda dörrar
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Du vill ha en Olli Jokinen på VD posten hör jag :-)
Kommentera