1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734022

Sv: Silly season
SPOODI: tror du på dom då dom säger att detta var rätt tidpunkt när det var sämsta tänkbara.Jag vill inte ha kaos jag vill ha svar riktiga svar inte floskler.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
DrCox: Förklara varför du för det till sämsta tänkbara ?!

Personligen har jag en helt annat åsikt som jag avslöjar när du sagt din!
Kommentera

Sv: Silly season
DrCox: Du borde veta att man alltid levererar floskler.
Förutom att det var väldigt hastigt så är det bästa tänkbara tillfälle. Nu är allt på rull, alla förberedelser gjorde och väldigt få svåra beslut kommer behöva fattas under hösten. Man kan inte välja ett bättre tillfälle faktiskt.

Du tycker att det vore ett bättre tillfälle under en period typ januari där det går tungt, där det visat sig att publiken sviker eller det stormar kring MoDo? Det vore ett bättre tillfälle att gå när man håller på med bokslut? När man planerar vilka investeringar i arenan och runt laget som behöver göras?

Nej, bättre tillfälle än precis efter säsongen startat finns nog inte.
Kommentera

Sv: Silly season
DrCox: Widebro har inget med det sportsliga att göra och sett till att man inte räknar/budgeterar för kalenderåret så ja det är absolut "bästa" tidpunkten.

Förändringar är något bra även om det är läskigt. Vi ska vara glada för de senaste 8åren med Widebro men vi kan inte ta förgivet att en VD ens ska stanna så länge.

Allvarligt höj dig, du skämmer ut dig.
Kommentera