1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2734024

Sv: Silly season
DrCox: Du borde veta att man alltid levererar floskler.
Förutom att det var väldigt hastigt så är det bästa tänkbara tillfälle. Nu är allt på rull, alla förberedelser gjorde och väldigt få svåra beslut kommer behöva fattas under hösten. Man kan inte välja ett bättre tillfälle faktiskt.

Du tycker att det vore ett bättre tillfälle under en period typ januari där det går tungt, där det visat sig att publiken sviker eller det stormar kring MoDo? Det vore ett bättre tillfälle att gå när man håller på med bokslut? När man planerar vilka investeringar i arenan och runt laget som behöver göras?

Nej, bättre tillfälle än precis efter säsongen startat finns nog inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Hade MoDo vunnit mot Örebro hade det garanterat inte surrats om timing lika mycket.

Sen klart att den korta tiden är ovanlig, men sparken har han ju inte fått för då behåller man inte en VD en vecka...
Kan ju vara så att Widebro själv känner att kommer man överens om att han ska sluta så vill han göra det så snart han kan så han inte far och petar i någon annans jobb.
Tror.som sagt ingen tjänar på att måla fan på väggen kring det hela.

Samma som Rundblad, kan kan det inte va så enkelt så att Karlin tycker han inte tar en plats och Rundblad a cepterqrndet och gnetar på?
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Är väl just det man behöver separera. Rent sportsligt så framstår det som ett uselt tillfälle men uppfattar detta som ett väldigt bra tillfälle rent operativt - utan att ha alltför bra koll på den biten själv. Alternativet skulle vara att ha kvar honom någon månad till för syns skull. Men upplever inte Widebro någon som vill sitta och rulla tummar på kontoret.
Kommentera