1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736093

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Rödluvan: Men snälla sluta gnälla och förstå att LP och Niederbach inte är samma spelartyp, det går alltså inte att spela dessa 2 i samma roll!
Sätt LP med Ranta och Jasek och du har 3 mål i arslet extra varje kväll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: De må inte vara exakt samma spelartyp men menar du att det ska avgöra om man får vara med i laguppställningen eller inte? Det som ska avgöra det är hur bra man spelar.

Hur kan du mena att om LP spelar med Ranta och Jasek så får vi tre mål i arslet varje kväll? Menar du att han är automatiskt dålig defensivt för att han är junior?

Menar du att Niederbach är bra defensivt och att han inte alls släpper till chanser och mål bakåt? Niederbach är vår sämsta spelare just nu. Hur resonerar du egentligen?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Annars tycker jag det känns som kedjorna funkar rätt ok?
Aagard osynlig men mest troligt har han bäst corsi ändå... Och att Jasek skulle funka där var väl inte så förvånande. Woods verkar inte varvat upp än men tycker han ser snuskigt bra ut (tänker på spelet då inte utseendet)

Sen Olofsson verkar ändå funka med 200kg "brunkare". Sen tycker jag att Sam faktiskt har ett rätt bra spelsinne så jag tror nog han kan ge Jeppe lägen vad det lider. Södergran handlar nog mest bara om yta dock.

Och Trues kedja är väl mest att han ska ta hand om misfitsen. 😅 Ranta bara kör och dominerar som vanlig. Neiderbach försöker och försöker men ja... kanske släpper det en dag.

Och 4e där känns som att har man en dålig dag och får möta Pettersson och Carlsson får man nog andas djupt för att inte göra något dumt. Theo kommer väl inte till sin fulla potential där, men han kommer nog får chansen högre upp vad det lider, han gör som inte bort sig någonstans.
Kommentera