1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736110

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Annars tycker jag det känns som kedjorna funkar rätt ok?
Aagard osynlig men mest troligt har han bäst corsi ändå... Och att Jasek skulle funka där var väl inte så förvånande. Woods verkar inte varvat upp än men tycker han ser snuskigt bra ut (tänker på spelet då inte utseendet)

Sen Olofsson verkar ändå funka med 200kg "brunkare". Sen tycker jag att Sam faktiskt har ett rätt bra spelsinne så jag tror nog han kan ge Jeppe lägen vad det lider. Södergran handlar nog mest bara om yta dock.

Och Trues kedja är väl mest att han ska ta hand om misfitsen. 😅 Ranta bara kör och dominerar som vanlig. Neiderbach försöker och försöker men ja... kanske släpper det en dag.

Och 4e där känns som att har man en dålig dag och får möta Pettersson och Carlsson får man nog andas djupt för att inte göra något dumt. Theo kommer väl inte till sin fulla potential där, men han kommer nog får chansen högre upp vad det lider, han gör som inte bort sig någonstans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Monno: Sen backsidan så får man se, men Norlinder verkar var the real deal faktiskt. Bara det att han skjuter i alla möjliga lägen gör ju att han kräver mkt av motspelarna.

Bara två matcher, varav en bra och en dålig men känns som att LaDue, Winberg och Norris alla är uppgraderingar från ifjol. Men det känns också som Näsén och Bernhardt inte riktigt kommer upp i samma nivå än. Och Byström känns väl lite mittemellan. Känns som vi kunnat ha Berg lika gärna. Förhoppningsvis är han billigare.

Sen är ju frågan om att Rundblad inte ens är med ska ses som att vi har så pass mkt starkare backsida att han inte platsar eller om han är än sämre...
Kommentera