1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736454

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
bollan123: Jag har ingen Crush på Niederbach och jag tycker inte han är riktigt godkänd med det spel han visat upp hittills men jag försvarar TN för att det går något jävla drev mot honom här som jag tycker är helt jävla korkat, argumenten jag får är i mycket lika korkade, Jag försvarar även modos ledning för jag helt enkelt anser att du och några till är barnsliga rent ut sagt som helt seriöst sitter och tror att ni vet mer om situationen i laget, och kan ledningsbiten och coachande bättre än Karlin, Sundell, Hinken, Holmström mm.

Det är bara patetiskt att efter 1-2 omgångar sitta och hacka sönder en spelare som har förtroende från ledarna och sedan inte tro att man kommer ta hand om LP, herregud chilla lite, ge alla 10 omgångar att visa upp sig, sen kan ni börja diskutera.

Jag tycker väldigt många gav bra svar till MK igår, kan vi fortsätta ge positiva svar så ser det riktigt positivt ut, att vi hade målskytte från alla 4 formationer igår är väldigt glädjande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Jag tycker att dina argument är lika korkade som de du själv kritiserar. Du har inte mer fakta att komma med, mer än att du hoppar upp på några höga hästar och tycker dig ha mer hockeykunskaper än alla andra.

Jag har full förståelse för att vissa försvarade Sveningsson på den tiden och Niederbach nu, men då den stora majoriteten på forumet har andra åsikter får man nog acceptera det. Det är ett forum för åsikter nämligen.

Det tråkigaste är att det inte skulle bli sådant drev om det inte fanns någon som med alla näbbar och klor in absurdum försvarar honom än hur dålig match han gjort. Det är i mångt och mycket du som skapar hela den här situationen.
Kommentera