1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2736456

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
Gavelo: Jag tycker att dina argument är lika korkade som de du själv kritiserar. Du har inte mer fakta att komma med, mer än att du hoppar upp på några höga hästar och tycker dig ha mer hockeykunskaper än alla andra.

Jag har full förståelse för att vissa försvarade Sveningsson på den tiden och Niederbach nu, men då den stora majoriteten på forumet har andra åsikter får man nog acceptera det. Det är ett forum för åsikter nämligen.

Det tråkigaste är att det inte skulle bli sådant drev om det inte fanns någon som med alla näbbar och klor in absurdum försvarar honom än hur dålig match han gjort. Det är i mångt och mycket du som skapar hela den här situationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Då får också ni acceptera att det finns dom som förstår vad ledningen ser hos Niederbach.
Drevet mot honom skulle definitivt inte stanna av bara för att några slutar ta honom i försvar, men diskussionerna skulle såklart minska.
Jag har redan sagt vad jag gillar med Nieder och vad jag tror är anledningen till att han får spela så pass mycket. Men det ni bör sluta med är att påpeka precis varje gång killen får ett felskär eller förlorar en närkamp.

Det händer konstant i matcher med i princip alla spelare men när årets hackkyckling gör nåt måste det påtalas från samma gäng gång på gång.
(Du personligen skriver inte ofta dock)
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Sen ska jag vara helt ärlig och säga att du är iaf en av få som faktiskt kan diskutera och komma med en del konstruktiva saker från dina sida av bordet, den stora kängan går till de personer som bara hackar för hackandets skull utan att kunna argumentera med konstruktiva förslag utan bara ropar att allt är en enskild spelares fel och att coacherna är korkade!
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-09-26 Hemma
J F K: Så man sitter på höga hästar för att man har kunskap som man försöker dela med sig av, det var något nytt?!
Jag anser inte att mina argument är korkade, jag har hela tiden förklarat hur spelet fungerar, varför det helt inte fungerar att göra på vissa sätt utifrån den erfarenhet jag har, som svar får jag att ”men alla ser ju att Niederbach är sämst på isen, han borde sparkas, in med LP där ist!
Det är inga konstruktiva argument utan bara känslostyrda åsikter.

Det skulle inte heller bli sådana drev mot spelare om det inte fanns personer som ständigt hackade på spelare i absurdum trots att coacherna är av andra åsikter.
Så i månget och mycket är de du som skapat hela den här situationen.
Kommentera