1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495034 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2738123

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Vikingmodo : Om vi är ensamma om att släppa till dessa typer av mål vet jag inte då jag tex inte sett HV71 spela, men jag tror inte vi är ensamma faktiskt.
Oavsett så är det något som vi skulle behöva åtgärda för leder man med 4-0 på hemmaplan så borde man kunna spela av matchen på ett bättre sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Gavelo: nä HV släpper till liknande också, särskilt under fjolåret. Men I Modo så är skillnaden i kvalitet mellan offensiven och defensiven den största i hela serien. På det sätt vi lämnar Lehtinen borde ju vara fullständigt oacceptabelt men det är väl såhär Modos spelsätt är och får kanske acceptera det. Det görs ju mål framåt och det tas poäng men jag är orolig för att det en dag kommer till vägs ände. Oskarshamn hade ju ett liknande spelsätt som Modo
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Gavelo: enda är att komma upp i intensitet. Det som vår högfartshockey bygger på. Det tjatas det om varje match :) sen att induviduella misstag sker, det är väl så. Vi har inte materialet att spela perfekt hockey och får förlita oss på att göra många mål då vi kommer släppa ganska många. Det är min åsikt om laget och speliden. Vi har nog inte tillräckligt spelintelligenta backar tex, då båda går på samma spelare vid ett av målen. Ibland hör man för ofta om långa byten, och är man trött så kommer misstagen. Det är lite allsvenskt fukt bakom öronen kvar på vårt lag.
Kommentera