1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495046 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2738138

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Gavelo: enda är att komma upp i intensitet. Det som vår högfartshockey bygger på. Det tjatas det om varje match :) sen att induviduella misstag sker, det är väl så. Vi har inte materialet att spela perfekt hockey och får förlita oss på att göra många mål då vi kommer släppa ganska många. Det är min åsikt om laget och speliden. Vi har nog inte tillräckligt spelintelligenta backar tex, då båda går på samma spelare vid ett av målen. Ibland hör man för ofta om långa byten, och är man trött så kommer misstagen. Det är lite allsvenskt fukt bakom öronen kvar på vårt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Marrdin: Att Winberg och Bernhardt gick på samma spelare i tre mot två kan också bero på att de aldrig spelat ihop. Jag tror inte Bernhardt och Näsén gått på den där om de varit tillsammans.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Leksands IF 24-09-28 Hemma
Marrdin: Ja men det tror jag du har rätt i, vi ska ju spela med mycket fart och skridskoåkning och då tenderar en del spelare att inte riktigt klara av resten, lite som södergran/Sveningsson, 2 virvelvindar som nog lider lite av att det går så fort så dom inte riktigt klarar puckbehandlingen.
Modo blir väldigt tunna när Näsén inte är där han normalt borde vara.
Kommentera