1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497106 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743567

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Bad_Brett: Din definition av kaos är extremt överdriven. Widebros avgång har skett under väldigt ordnade former. D.v.s. en direkt motsats till kaos.

En insamling är inget ovanligt, att kalla det för kaos är bara dumt.

Att en spelare ber om att få lämna för att få mer speltid är inget konstigt.

Olofsson är antagligen betydligt mer frustrerad än loj.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Wauzsig: Nä inte kaos kanske. Men nog finns det mycket hos er som pekar på att det inte endast är att skruva lite på nåt spelsystem som måste till. Ja, Widebro kanske lämnade under ordnade former efter omständigheterna. Men det kan ju knappast vara särskilt planerat att han skulle avgå i början av säsongen så här. Nåt känns fishy.

Insamlingen....Modo har enligt egen utsago urstark ekonomi men går ändå ut och initierar en insamling från supportrar. Alltså inte ett initiativ från motsatt håll vilket inte alls skulle sänt samma signaler. Nåt känns fishy.

Spelare lämnar för mer speltid. Kanske inte så uppseendeväckande bara så där. Men när man ser övriga lagets uppträdande och ställer det mot en spelare med Bergs egenskaper så läggs även det i fishyhögen.

Spelartruppens främste ledare, dvs Lagkaptenen, petad och inte ens med i truppen i nån match. Osynlig och knappt så han platsar i övrigt. Vad sänder det för signaler? Nåt känns fishy.

Modo går för världsrekord i kontraktslängd för Karlin. Karlin är en smart kille och god taktiker. Men som Modoit skulle jag inte jubla här. Helt ärligt. Kanske inte i fishyhögen men däremot i inavelshögen. Lite som jag kände när vi (läs: Nubben) förlängde med Freddan en gång i tiden.

Vad gäller Olofsson dock så kan säkert frustration vara en stor del av förklaringen till hans uppträdande. Eller så är nåt fishy.
Kommentera