1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497101 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2743646

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
mikenomad:
-Widebro har i poddar tidigare sagt att han planerar vara kvar i MoDo tills vi tar steget upp i SHL då han ansett sig vara klar med sitt uppdrag i klubben.
Knappast fishy.

-MoDo HAR en urstark ekonomi just för att man inte chansar längre. Skulle Norlinder in i laget krävdes externa finansiärer enligt Widebro.
Knappast fishy.

-Berg lämnar efter att Norlinder ansluter och att han därmed på papperet står som 8-9 back. Samma kille som kämpade om istiden i HA-laget ska tilläggas.
Knappast fishy.

-Inte optimalt med en lagkapten som är på gränsen till ordinarie uppställning, men knappast nåt som ska få spelet att falla ihop. Om han vore skadad hade det inte ens varit en diskussion.
Knappast fishy.

-Det man skrev var längsta kontraktstid av alla SHL-tränare just nu, dvs förbi 2027, vilket vore ett kontrakt till 2028 dvs 3 år.
Knappast fishy.

-Att ärthjärnor tycker Olofsson är värdelös efter 5 spelade matcher är ej förvånande när dessa tagit över forumet senaste tiden.
Hans frustration är väl snarare ett sundhetstecken på hur mycket han vill. Att han och Aagaard är de som driver på laget mest på träningarna är knappast heller nåt de tar notis om.
Betänk att en back som Tömmernes behövde 3 månader för att anpassa sig till SHL ifjol.
Knappast fishy.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 24-10-05
Nucky: Nomaden har lärt sig ett nytt fränt uttryck han vill använda så ofta han bara kan. 😉
Kommentera